9700 Szombathely, Vereckei u. 20.               +36 20 9434 710                   info@maleducati.hu   
Dry clutch
SOUND  
» Wet clutch
A CNC RACING legjabb termkeinek megismershez s megvsrlshoz kattints a megfelel ikonra >>>2015 katalgus


Webruhz


Galria

Az MDG MARCZI KFT a CNC RACING alkatrszek hivatalos magyarorszgi forgalmazja. Cgnk filozfija , hogy csak olyan alkatrszek forgalmazsval foglalkozunk , amely megegyez vagy jobb minsgek s kidolgozottsgak mint a gyri alkatrszek s sajt motorunkra is brmikor felszerelnnk azokat.

Fontos szempont volt a kivlasztsnl, hogy a mrka mg ne legyen jelen a magyarorszgi piacon, kapcsolata legyen a motorsporttal s az alkatrszek r-rtk arnya megfelel legyen.

A CNC RACING alkatrszekben ez mind megtallhat.Az innovatv technolgia s az olasz design egyttesbl jttek ltre ezek a klnleges termkek. Cnc megmunklt , egyedi formavilg alkatrszek, amelyek ERGAL 7075 anyagbl kszltek s eloxlt felletkezelssel nyertk el vgleges klalakjukat. A CNC RACING termkekre jellemz, hogy a dizjnon kvl az j technolgikban is lenjrak. Erre a legjobb plda a Ducati motorkerkprokhoz hasznlhat ngy rugs racing csszkuplung amely mr nem a megszokott csillagrugt hasznlja.

A CNC RACING a Superbike Vilgbajnoksgon az ALTHEA Racing Team tmogatja s a MotoGP kirlykategrijban a PRAMAC Racing Team hivatalos technikai partnere.A CNC RACING a DUCATI legtbb tpusn kvl az albbi motormrkkhoz knl termkeket:
MV AUGUSTA , APRILIA , KTM , BMW , TRIUMPH, YAMAHA , HONDA , KAWASAKI

Tovbbi info:
E-mail: info@maleducati.hu
Mobil: +36 20 9434 710
Skype: MARCZI maleducati group


www.cncracing.it